Address
Vlas en Graan 152 5461 KL Veghel
Laminaatvloeren bestaan al sinds de jaren 70. 
De laminaatvloer is uitgevonden door een Zweeds bedrijf en werd als goedkoop alternatief gezien voor parket. De productie van de laminaatvloeren startte pas in 1980 maar stond nog in de kinderschoenen en was nog niet zo duurzaam als nu. Door de vochtgevoeligheid kon het laminaat slecht tegen dweilen of in vochtige ruimtes en, was in die tijd ook niet makkelijk zelf te installeren.
Ondertussen werd de kwaliteit van laminaat ook steeds beter en werden de designs steeds realistischer. Zo kwam eind jaren 90 de V-groef erbij. Deze kon je alleen aan de lange zijde hebben of zelf een v-groef rondom. Door deze combinaties en ook het makkelijke onderhoud van het laminaat, want ondertussen konden de vloeren ook veel beter tegen vochtig reinigen, zorgden ervoor dat het laminaat in opmars kwam.
De echte opmars van laminaat kwam, toen in 1996 het kliklaminaat werd geïntroduceerd. Door deze uitvinding werd het voor elke handige doe-het-zelver eenvoudig om een laminaatvloer te leggen. Vóór deze periode was het toch wat meer voor de parketteur/ vakman om deze vloeren te leggen omdat je moest verlijmen en klemmen.